Din integritetspolicy – GDPR

Vad innebär Dataskyddsförordningen (GDPR) för dig gällande Holy Holk?

Holy Holk är en oberoende nättidning som publicerar artiklar och videos. Bakom Holy Holk finns journalisten Anna Böhlmark. I samband med att du registrerar dig för ett nyhetsbrev per e-post samtycker du till att Holy Holk får använda din e-postadress för dessa gratisutskick.

Vi bedriver även prenumerationer för tidskriften Holy Holk och då lämnar du ditt namn, e-postadress och hemmaort som uppgifter. Dessa uppgifter används för att kunna sända ut en tidning till dig. Det framgår tydligt när vi samlar in dina kontaktuppgifter att du även medger att vi får skicka ett nyhetsbrev till dig.

Vi delar aldrig ut dina kontaktuppgifter till en annan part utan ditt medgivande. Dina uppgifter behandlas med respekt och sekretess. I varje e-postmeddelande vi skickar finns en länk där du enkelt ändrar eller avbryter din e-prenumeration.

Så länge du är prenumerant sparas dina personuppgifter. Avslutar du din prenumeration plockas dina personuppgifter bort omedelbart eller senast inom en månad.

Dina kontaktuppgifter sparas på tre olika sätt

Holy Holk har vid namninsamlingar använt Googles formulär. Då sparas informationen på Googles servrar. Google ägs av det amerikanska företaget Alphabet Inc. Vi har dock inte medgivit på något sätt att Alphabet får använda din epostadress.

Avregistrering

Du kan avregistrera dig från framtida utskick när du vill, antingen genom att klicka på avprenumerera-länken i de e-postmeddelanden du får från Holy Holk eller genom att kontakta anna@holyholk.se

Enligt Dataskyddsförordningen har du rätt att ta del av den information vi har registrerat om dig. Du har rätt att kostnadsfritt få ut en kopia på dina personuppgifter genom att kontakta oss och då identifiera dig med en giltig ID-handling. Du kan även klaga hos Datainspektionen.