Gregorys spasmer lindrades

0
2249

Gregory Cahoon, sjukpensionär

– För nio år sedan, när jag var 19 år bröt jag nacken och blev lam från midjan neråt.
Jag låg sex månader på sjukhus och fick en enorm lång lista med kemiska piller
utskrivna för mina smärtor. Det var många opioider och andra nervsmärtstillande
piller. Mitt sinne var fördunklat och jag mindes knappt någonting.

– Jag använde på den tiden samtidigt medicinsk cannabis. Men en dag slängde jag bara ut alla piller. Då upptäckte jag att jag egentligen inte behövde de där pillren. Cannabis är väldigt effektivt och har en avslappnande inverkan på mig.

– Eftersom min ryggmärg är skadad har jag flera muskler som är aktiva hela tiden och som jag inte kan kontrollera. Det skapar oerhört mycket stress i kroppen. Tack vara medicinsk cannabis lugnar de musklerna ner sig. Så om man använder medicinsk cannabis på rätt sätt så kan den läka kroppen. Får du bort stresspåslagen på kroppen får den en möjlighet att läka.

– Jag fick tillstånd av myndigheterna att odla min egen cannabis så jag odlar nu min egen medicin. Jag kan odla upp till 75 plantor.

– En flicka som jag känner hade upp till fem epilepsianfall om dagen. Läkarna sa att hon inte skulle överleva sin 13-årsdag. Jag gav henne lite av mina plantor. Efter att hon dessutom började ta kapslar med cannabis i så slutade hennes anfall helt. Nu
har hon inte haft dem på ett och ett halvt år. Hon har nyligen gått ut gymnasiet!

– Min farfar var väldigt emot cannabis. Efter en höftoperation fick han svåra smärtor och svårt att sova på kvällarna trots att han gick på morfin. Min mamma bakade då en kaka åt honom med cannabis. Länge vägrade han smaka eftersom han växt upp med bilden av att cannabis var något farligt och hemskt. Men till slut gav han upp och testade.
Då sov han jättetungt i tio timmar och vaknade upp och mådde riktigt bra. Sedan dess tar han en liten kakbit varje kväll innan han går och lägger sig. Han sover som en stock på nätterna.

– Det är ingen tillfällighet att de cannabinoider som finns i cannabis passar exakt i vår kropps receptorer. Det är inget mirakel. Naturen skapade det. Vi kommer också från naturen! Det finns inget tvivel hos mig. Att ta kemiska piller – inte naturligt!

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here